Hirdetés

Mégis lesz Sinister Six?

|

Hirdetés

Már korábban egy interjúban Drew Goddard elmesélte, hogy anno azért nem lett a Daredevil Showrunnere, mert a Sonytól visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, vagyis megrendezhette volna a stúdiónak a Sinister Six filmet. A pókemberes kalamajkával azonban borult minden. A filmet erdetileg rögtön A csodálatos Pókemer 3 után szerették volna elkezdeni forgatni, még premier dátumokat is kaptak. Goddard jelenleg a Daredevil 2. évadján dolgozik, mint producer és író. Egy promociós turán kapták el pár kérdésre a Sinister Six-szel kapcsolatban:

Az én elképzelésem szerint a film egynyári kaland lett volna. Nem kellett volna aggódni a kontinuitás miatt. Fogjuk Petert bedobjuk egy kalandba, aztán szépen visszatettük volna a saját kis életébe. Szándékosan olyan filmet akartam, aminek nem kellett volna törődnie a mitológiával vagy a folytonossággal. Fontos volt számomra, hogy önálló műként is megállja a helyét. Szóval a jó hír, hogy hát, tudjátok (nevet), igazából bárkinek a terveibe beleilleszthető. Csak, gondolom szükségünk van pár évre.
Igazából teljesen jogosan mondja, hisz az eredeti tervekben egy teljesen önálló filmről lett volna szó, egyfajta nagyköltségvetésű mellék projekt, ami meglovagolta volna az újdonsült Pókember hullámot.
A trükkös része ennek az egésznek, hogy imádom ezt a tervet. Imádom, hogy mostantól láthatjátok majd Pókembert a Marvel (Disney) filmekben. Szerintem ez egy nagyszerű dolog. Tökéletesen egyetértek vele, mert én is rajongó vagyok. Szóval, ki tudja, hogy mit tartogat a jövő? Ez Hollywood ember, itt hosszú játszmák futnak.
Annak ellenére, hogy a cím alapján inkább a gonoszokra fókuszáltak volna, Goddard esküszik, hogy ez attól még egy ízig-vérig Pókember film lett volna, talán egy kicsit kevesebb melodrámával. Mivel jelenleg a Marvelnél nagyon szeretik Goddardot, talán még a nem túl távoli jövőben össze is jöhet neki a projekt. Ezt valahogy jobban várom, mint Pókembert (harmadszorra!) egymagában, még akkor is ha ezúttal szerencsére nélkülözik a felnőtt-egyetemista Parkert. Ti hogy vagytok vele? Jöhet egy Sinister Six film?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.