Hirdetés

Mégis megmenthető a Lucifer?

|

A címszereplő Tom Ellis szerint érdemes küzdeni a frissen elkaszált sorozatért.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt jelentették be, hogy három évad után leveszik a műsorról a Lucifert. A szériában a pokol ura a földre látogat, miután megunta az alvilági létet és Los Angelesben ver tanyát, ahol többek közt a rendőrség munkájába is belefolyik.

Hirdetés

A főszereplő, Tom Ellis egy interjúban elmondta, hogy reménykedik egy negyedik évadban és küzdeni fog, hogy életben maradjon a sorozat.

Jártam a világ több részén is sajtótájékoztatón és azt kell mondjam, hogy a Lucifer sokkal népszerűbb, mint amennyire ez elsőre látszik. Egyáltalán nem lepett meg, hogy a rajongók dühösek, de nagyon örülök annak a szeretetcunaminak, amit kaptunk.

A fanok a #SaveLucifer kezdeményezéssel akarják jelezni a Fox felé, hogy ne kaszálják el kedvencüket. Ellis hozzátette, hogy nem garantál és nem ígér semmit, de küzd a folytatásért és ezzel nincs egyedül. A showrunnerek és alkotók is beálltak a támogatók sorába, akik sürgetik a csatornát, hogy vonják vissza a bejelentést és adjanak esélyt egy negyedik szezonnak.

Ti örülnétek, ha folytatódna a Lucifer?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.