Hirdetés

Mégis tervben van az Elrabolva 3?

|

Bár Liam Neeson a legutóbb tagadta, hogy terveik lennének egy harmadik Elrabolva fejeztre és Luc Besson szerint sincs több Bryan Mills karakterében, szerinte így kerek a dolog. Vagy mégsem?

Hirdetés

A rendkívül sikeres hétvégét produkáló Elrabolva 2 után Robert Mark Kamen forgatókönyvíró elárulta, hogy a bevételi számokra pillantva a Fox már most berendelte az Elrabolva sorozat harmadik részét. Az író szerint még nem kezdtek hozzá a szkripthez, de már most azon gondolkodnak, hogy az új rész egy teljesen új irányt fog venni, ami nagyon könnyen azt jelentheti szabadfordításban, hogy Liam Neeson nélkül készítenék el a harmadik etapot. Felmerül a kérdés, hogy mennyire lenne nélküle sikeres a film? Segítünk: semennyire! Ő adja a történet sava-borsát, nélküle elveszne minden varázs, bárkivel is szeretnék pótolni. Amint lehet, jelentkezünk a fejleményekkel!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.