Hirdetés

Mégis van esély a Tron 3-ra?

|

A Tron: Örökség producere, Brigham Taylor szerint nem kizárt, hogy a Tron franchise valamilyen formában folytatódjon a jövőben.

Hirdetés

Bár a Disney hivatalosan elkaszálta a Tron 3-at, alig egy évvel a váratlan bejelentés után mégis van némi halvány reménysugár, hogy a Tron franchise kibővüljön egy harmadik filmmel. A pletykák szerint a Tron 3-nak a Tomorrowland (Holnapolis) látványos bukása tett keresztbe, na meg az sem segített a saját helyzetén, hogy a Tron 2 csupán 400 milliót hozott össze a világ mozijaiból, miközben a film 170 millió dollárból készült el. A Disney mindezek mellett azt is hozzátette, hogy inkább az animációs alkotásokra - no meg a Marvel és Star Wars filmekre - szeretne koncentrálni.

Hirdetés

A Tron: Örökség producere, aki egyben a Disney korábbi Development Executive-ja, Brigham Taylor, nemrégiben nyilatkozott arról, hogy házon belül ismét egyre többször kerül szóba a Tron folytatása, mely elvileg a Tron: Asension néven érkezett volna a mozikba.

"Rendületlenül bizakodom, hogy megvalósul a harmadik rész. Épp most látogattam meg Sanghaj csodálatos városát, ahol van egy lenyűgöző látnivaló, ami a Tron: Örökségen alapszik. A tervezők fantasztikus munkát végeztek, hűen visszaadva a hangulatát ennek a világnak, amit Lisberger hozott létre és Kosinski (Joseph Kosinski, a Tron: Örökség rendezője) is bemutatott. Úgy hiszem, hogy láthatóan van egy akkora ragaszkodás ezekhez a filmekhez, hogy abból valamilyen folytatás szülessen, amiről már szó is esett az illetékesekkel."

Bár Taylor láthatóan bizakodó, abban már ő sem biztos, hogy a Tron 3 élőszereplős alkotásként valósulhatna-e meg, vagy valamilyen animációs film formájában. Tekintve, hogy a Marvel és a Star Wars franchise-ok szépen teljesítenek a Disney számára, még az sem elképzelhetetlen, hogy kísérleti jelleggel végül utóbbira adják a fejüket. Ami igazi pikantériát szülne, hiszen Kosinski rendező korábban elhintette, hogy egyfajta Birodalom visszavág lenne a Tron 3. Sötétebb tónusú Disney animáció - Titeket mennyire érdekelne ez az alternatíva?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.