Hirdetés

Megjelenik a Nagymenők Blu-rayen, exkluzív kiadásban

|

Hirdetés

A Nagymenők tipikusan az a klasszikus, aminek mindenkinek kötelezően ott kell lennie a gyűjteményében, legyen az a polc vagy csak egy mappa a számítógépen. A Pro Video azonban most azokra is gondolt, akik Blu-ray minőségben szeretik nézni a filmeket, ugyanis május hatodikán kiadnak egy exkluzív, kétlemezes, limitált Blu-ray kiadást sok-sok extrával. A csomag ráadásul tartalmaz egy 36 oldalas fotókönyvet, valamint egy rendezői levelet is, így teljes a rajongói öröm. Ha valaki esetleg még nem ismerné a Nagymenőket (van olyan?) annak eláruljuk, hogy Martin Scorsese felejthetetlen műve Nicholas Pileggi dokumentumregénye alapján készült, melyet ebben a kiadványnsm lenyűgöző 4K-s forrás alapján készült 1080p-s képpel élvezhetünk. Ray Liotta, Robert De Niro, Lorraine Bracco és más színészek zseniális játéka enged bepillantást a gengszterek életébe, amit az Akadémia hat Oscar-díjra jelölt, és amit Joe Pesci díjra is váltott.

goodfellas-25th
A kiadás részletei: 1. lemez: - A FILM - Két audiokommentár: A szereplők és a készítők, Rabló-pandúr 2. lemez: - Vadonatúj dokumentumfilm benne a rendezővel, a szereplőkkel és néhány nagy közönségkedvenc filmes gengszterrel készült interjúval! Csatlakozzon Ön is Martin Scorsese legmenőbb gengsztereihez – Robert De Niróhoz, Leonardo DiCaprióhoz, Harvey Keitelhez, Ray Liottához, Jack Nicholsonhoz és Joe Persci-hez –, és tudja meg, milyen érzés a földkerekség talán legnagyobb gengszterfilmes rendezőjével dolgozni. Valamint: - A bűnbeesés * A bűntársak * A gengszterek mindennapjai * A papír olcsóbb, mint a film * Előzetes * És még sok más! Specifikációk: - 1080p HD 16x9 1.85:1 - DTS-HD Master Audio: angol 5.1 - Dolby Digital: magyar 5.1, brazíliai portugál 5.1, cseh 5.1, francia 5.1, kínai 5.1, lengyel 5.1, német 5.1, spanyol 5.1, thai 5.1, török 5.1 - Felirat: magyar, angol, brazíliai portugál, cseh, görög, héber, holland, kantoni, kínai (egyszerűsített és összetett), koreai, latin-amerikai spanyol, lengyel, német, olasz, portugál, román, spanyol, thai, török.
Goodfellas_25Anni_Z16-Y33672_BLURAY_HUN_3d
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.