Hirdetés

Megjelent a júliusi FilmMagazin!

|

Címlapon a II. világháború egyik leghíresebb eseménye, Christopher Nolan tolmácsolásában.

Hirdetés

Minden évben így július táján a legnagyobb kihívás a FilmMagazin összerakása, mert ugyan kinek van kedve a Word fölött görnyedni, és a cikkeket pötyögni, vagy éppen a kiadványszerkesztőben összeállítani az oldalakat, mikor akár a strandon is tölthetné az idejét? Ráadásul az évnek ebben a szakaszában kevés film érkezik a mozikba, szóval a tartalmat is nehéz úgy megtervezni, hogy az érdekeljen bárkit is… Szerencsére ebben az évben minden másként alakult, mert bár most is kevés a premier, olyan alkotások kerültek bemutatásra, amikért érdemes feláldozni a strandolást. Dunkirk, A majmok bolygója: Háború, Pókember: Hazatérés és akkor még a Trónok harca 7. évadáról még nem is beszéltem… Szóval a júliusi lapszámot kitörő lelkesedéssel raktuk össze, reméljük ti is élvezni fogjátok!

Hirdetés

Tartalom

Háttér: Atomszőke
Kritika: Dunkirk, A majmok bolygója: Háború, Pókember: Hazatérés, Valerian és az ezer bolygó városa, Baywatch, Nyomd bébi nyomd, Gru 3, Transformers - Az utolsó lovag
Portré: Tom Holland
Extra: Spionhölgyek - Női kémek a vásznon
Sorozat: Trónok harca 7. évad
Filmklasszikus: Az őrület határán

A FilmMagazin júliusi száma elérhető ezen a linken, vagy alább, lapozható módon:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.