Hirdetés

Megjelent a júniusi FilmMagazin!

|

A nyár első FilmMagazinjában ismét a világunk sorsa a tét.

Hirdetés

Végre a DC is kezd életjeleket adni magáról. Annyi keserű csalódás után (Suicide Squ-ad, valaki?) végre született egy olyan film a Wonder Woman képében, ami megérdemli a dicséretet. Nem állítom, van még hova fejlődniük, de megtették az első lépéseket a siker felé vezető úton, ez pedig az eddigi filmjeiket figyelembe véve több, mint dicséretes.

Hirdetés

Ebben a hónapban leginkább a gyerekek, illetve az animációs filmek rajongói örülhetnek, hiszen 2 nagy franchise is elérkezett a harmadik részéhez: mind a Gru 3, mind pedig a Verdák 3 megérdemli a lurkók figyelmét. Jó szórakozást kívánok a FilmMagazin júniusi számához és ne feledjétek, hogy még a legnagyobb meleg elől is érdemes a mozikba menekülni, ahol a hűs teremben garantált a szórakozás. 

Tartalom

Háttér: Gru 3, Nyomd bébi nyomd, Transformers: Az utolsó lovag
Kritika: Wonder Woman, A múmia, Utóhatás, Volt egyszer egy Venice, Jupiter holdja, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, Verdák 3
Extra: Senyvedni egy örök életen át
Sorozat: Tizenhárom okom volt
Filmklasszikus: A Sierra Madre kincse

A FilmMagazin júniusi száma elérhető ezen a linken, vagy alább, lapozható módon:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.