Hirdetés

Megjelent a júniusi FilmMagazin!

|

Szenilla nyomában címlappal érkezik az első "puliwoodos" FilmMagazin!

Hirdetés

Ritkán fordul elő olyan, hogy a szerkesztői bevezető előbb elkészül, mint az újság nagy része, most viszont pontosan ez történt. A vizsgaidőszak, a labdarúgó EB (innen is: Hajrá Magyarország!) valamint a "civil munka" nagyon sok időt és energiát elrabolt most tőlünk, de ha minden igaz, ebben a hónapban is megjelent az újság, úgyhogy nincs okunk a panaszra.

Hirdetés

Előző számunkban azt írtam, hogy május a blockbusterek hónapja, nos, a június pedig a folytatásoké, hiszen mozikba kerül a Szemfényvesztők, A függetlenség napja, a Tini nindzsa teknőcök és a Démonok között második része, de folytatásnak számít az Alice Tükörországban és a Szenilla nyomában is. Aki egy kis eredetiségre vágyik, az Nicolas Winding Refn legújabb filmjével, vagy a Központi hírszerzés című vígjátékkal vigasztalódhat. 

Szomorúan vettük tudomásul, hogy pár hete véget ért egy korszak, és megszűnt a CineStar. A miértekkel és a hogyanokkal most már nem érdemes foglalkozni, a lényeg, hogy ezentúl a Puliwood nevezetű oldalon folytatjuk a munkát, a megszokott stábbal és a megszokott minőséggel. Bízom benne, hogy az új honlapon is minél többen követni fogtok minket, most pedig jó szórakozást kívánok az újsághoz, tartsatok velünk júliusban is!

TARTALOM:

Háttér: Tini nindzsa teknőcök - Elő az árnyékból, A függetlenség napja: Feltámadás, Szenilla nyomában, A neon démon

Kritika: Szemfényvesztők 2, Démonok között 2, Szenilla nyomában, Központi hírszerzés, Alice Tükörországban, Rendes fickók, Warcraft: A kezdetek

Extra: Nicolas Winding Refn filmjei

Sorozat: The Flash - A Villám (Sorozatbemutató, Így készült a szinkron, Interjú a főszereplővel)

Filmklasszikus: Kék bársony

A FilmMagazin júniusi száma elérhető a http://tablamagazin.hu/webreader/filmmagazin-2016-junius/ linken vagy alább, lapozható módon: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.