Hirdetés

Megjelent a májusi FilmMagazin!

|

Kalózok minden mennyiségben.

Hirdetés

Májusban általában a mozikba érkeznek a nagy nyári blockbusterek előhírnökei. Szerencsérenincs ez másként idén sem, úgyhogy dugig töltöttük tartalommal a legfrissebb FilmMagazint.

Hirdetés

Megnéztük, hogy mit várhatunk a hónap végén érkező Karib-tenger kalózai filmtől (az előzetes vélemények alapján egy, az első rész színvonalához hasonlító kalózkalandot), értékeltük A galaxis őrzői második részét, valamint Arthur király legendájának legújabb interpretációját, de bevizsgáltuk az augusztusról előrehozott Alien: Covenant-ot is. Akik pedig a látvány helyett inkább a mondanivalót helyezik előtérbe, azoknak a Vademberek hajszája, a Tűnj el!, és az 1945  című filmeket, vagy az újra mozikba kerülő Chaplin klasszikust, a Modern időket ajánlom. Szóval irány a moziba, de addig is jó szórakozást az újsághoz!

Tartalom

Háttér: A Karib-tenger kalózai - Salazar bosszúja

Kritika: Alien Covenant, Arthur király - A kard legendája, A galaxis őrzői vol. 2., Vademberek hajszája, A boncolás, Tűnj el!, A kör, 1945

Portré: James Gunn

Extra: Alien, avagy a zene neve: Halál

Sorozat: Twin Peaks

Filmklasszikus: Modern idők

A FilmMagazin májusi száma elérhető ezen a linken, vagy alább, lapozható módon:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.