Hirdetés

Megjelent a márciusi FilmMagazin!

|

10 oldalas Logan kritikával és exkluzív Páncélba zárt szellem háttércikkel itt a tavasznyitó márciusi FilmMagazin!

Hirdetés

Soha rosszabb tavaszkezdést, legalábbis ami a mozikban bemutatásra kerülő filmeket illeti, ugyanis ki sem látunk a premierekből, ráadásul van egy-két igazi gyöngyszem is a felhozatalban. Ilyen például Martin Scorsese évek óta dédelgetett szerelemgyereke, a Némaság; a Hugh Jackman utolsó Wolverine-filmjeként beharangozott Logan; a meglepően jól sikerült élőszereplős A szépség és a szörnyeteg; vagy éppen a bemutatásra kerülő két magyar film, a Testről és lélekről, valamint a Kincsem. A hónap ígéretét, a címlapunkon is díszelgő Páncélba zárt szellemet pedig még nem is láttuk (csak az első 15 percét). Szóval a tavaszi szezon durván beindult. 

Hirdetés

A márciusi FilmMagazint ezúttal egy kis késéssel vehetitek a kezetekbe, a csúszás oka rajtunk kívülálló, a jövőben nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő. Reméljük a késés nem látszik meg a magazinon, és ti is akkora örömmel forgatjátok majd, mint amekkorával mi készítettük nektek!

Tartalom

Háttér: Menedék, A szépség és a szörnyeteg, Páncélba zárt szellem

Kritika: Logan, Némaság, A szépség és a szörnyeteg, Kong: Koponya-sziget, Testről és lélekről, Paterson, Kincsem, T2: Trainspotting, Szólít a szörny, Élet, Egy nemzet születése, A préri urai, John Wick 2. felvonás, Arany

Extra: 10+1 legjobb szuperhős-színész párosítás

Sorozat: Marvel's Iron Fist

Filmklasszikus: A herceg menyasszonya

A FilmMagazin márciusi száma elérhető ezen a linken, vagy alább, lapozható módon:

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.