Hirdetés

Megjelent a novemberi FilmMagazin!

|

Egymásnak feszülnek a Marvel és a DC hősei a legfrissebb FilmMagazinban.

Hirdetés

És akkor megtörtént, amire mindig is vártunk, és amit az előző számunk beharangozójában én magam is megszellőztettem nektek: egy hónapban (konkrétan 2 hét eltéréssel) került mozikba egy DC és egy Marvel adaptáció, mindenki eldöntheti, hogy szerinte melyik sikerült jobban. A mi véleményünket a vonatkozó cikkekhez lapozva olvashatjátok, nem lövöm le a meglepetést, de érdekes összecsapás volt. Mindenesetre két ilyen nagyköltségvetésű blockbuster mellett nehéz labdába rúgni, de azért ezeken kívül is van látnivaló bőven a moziban.

Hirdetés

A hónap végén érkezik például az új Pixar film, amit azért eléggé várunk, de a november folyamán egy régi vágású krimit, az év legjobb romantikus komédiáját és 2 magyar filmet is láthatunk. Szóval irány a moziba, de persze csak ha a Stranger Things 2. évadát már befejeztétek…

Tartalom

Háttér: A Viszkis, Coco
Kritika: Az Igazság Ligája, Gyilkosság az Orient expresszen, Thor: Ragnarök, Budapest Noir, Boldog halálnapot!, Paddington 2, Rögtönzött szerelem, Űrvihar, Nyírjuk ki Günthert!, Fűrész: Újra játékban, Dzsungel
Extra: A legjobb DC animációs filmek
Sorozat: Stranger Things 2. évad
Filmklasszikus: Gyilkosság az Orient expresszen

A FilmMagazin novemberi száma elérhető ezen a linken, vagy alább, lapozható módon:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.