Hirdetés

Megjelent a szeptemberi FilmMagazin!

|

Címlapon a jó, a rossz, és a csúf... vagyis A hét mesterlövész

Hirdetés

Nem is emlékszem arra, hogy mikor volt utoljára olyan hónap, amikor két nagy érdeklődésre számot tartó magyar filmet is a mozikba küldtek. Szerencsére most pontosan ez a helyzet áll elő, hiszen mind a Kút, mind pedig az Ernelláék farkaséknál szeptember végén kerül mozikba, és bár a nézőszámot előre teljesen lehetetlen megjósolni, az azért érződik, hogy nagy irántuk az érdeklődés. Ami, valljuk meg, nem is csoda, hiszen előbbit a rendező személye, utóbbit pedig a Karlovy Vary-ban elért sikerek jogosítják fel a nézők előzetes bizalmára. Személy szerint én már alig várom, hogy lássam őket…

Hirdetés

Persze aki így kora ősszel is a látványfilmek miatt megy moziba, az sem fog csalódni, hiszen érkezik a kultikus A hét mesterlövész modern igényeknek megfelelő újragondolása, valamint bemutatkozik Tim Bur-ton úgynevezett X-Men filmje is, mégpedig a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei címmel. Reméljük a különc direktornak sikerül visszatalálnia vele régi önmagához, mert nagyon régen nem készített már jó filmet.

Ha pedig a szeptemberi kínálat valakinek nem lenne kielégítő, az se csüggedjen, hiszen októberben majd biztosan talál magának való filmet, hiszen folytatva az elmúlt évek tendenciáit, ismét komoly mennyiségű film kerül majd mozikba. Csak győzzünk válogatni.

Tartalom:

Háttér: Ernelláék Farkaséknál, Kút, A hét mesterlövész, Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Bridget Jones babát vár

Portré: Denzel Washington

Kritika: Snowden, Sully - Csoda a Hudson folyón, Büszkeség és balítélet meg a zombik, Az élet ára, Palackposta, Rossz anyák, A barátságos óriás, A mestergyilkos - Feltámadás

Extra: Különcökkel szimpatizáló (Tim Burton filmjei)

Sorozat: Aznap éjjel

Filmklasszikus: Hannah és nővérei

A FilmMagazin szeptemberi száma elérhető a http://tablamagazin.hu/magazin/filmmagazin-2016-szeptember/ linken, vagy alább, lapozható módon:

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.