Hirdetés

Megjelent az áprilisi FilmMagazin!

|

Címlapon A Galaxis őrzői vol. 2., fókuszban a Power Rangers franchise. Áprilisban is érdemes velünk tartani!

Hirdetés

Ismét történt egy kis változás a magazinunk életében: Hompola Júlia távozott a csapatból. Innen is köszönjük neki azt a számtalan  cikket és a jobbnál-jobb címlapokat, amiket az elmúlt években az újság számára készített, valamint sok sikert kívánunk neki a továbbiakban!  

Hirdetés

A címlapkészítés nemes feladatát Jasinka Ádám vette át, akinek az első munkáját már láthatjátok is. Reméljük ti is ugyanannyira elégedettek vagytok a végeredménnyel, mint mi magunk.

Áprilisban kicsit megpihentünk a márciusi filmdömping után, és a májusi durvulás előtt, de igazából ez nem baj, ráadásul a magazin még a lightosabb felhozatal ellenére is kellően imba lett. A hónapot A Galaxis őrzői Vol. 2. háttércikkel dobtuk fel, hiszen nagyon sokat várunk ettől a filmtől, de érdemes átnyálazni a többi remekbeszabott cikkünket is.

Tartalom

Háttér: Tűnj el!, A Galaxis őrzői vol. 2.

Kritika: Power Rangers, Halálos iramban 8, Vén rókák, Amerikai Pasztorál, Desierto - Az ördög országútja, Bébi úr, Menedék, Bukós szakasz, Palackba zárt szellem

Extra: Fiatalok és világot mentenek (A Power Rangers rövid története)

Sorozat: A szökés

Filmklasszikus: A rakparton

A FilmMagazin áprilisi száma elérhető ezen a linken, vagy alább, lapozható módon:

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.