Hirdetés

Megjelent az októberi FilmMagazin!

|

Ünnepeljük október 23-át együtt a legfrissebb FilmMagazinnal!

Hirdetés

Rég vártam már annyira filmet, mint a Hóembert, hiszen nagy kedvencem Jo Nesbø regénysorozata. Rendkívül pozitívak voltak az előjelek is, hiszen Martin Scorsese ült a produceri székben, a Suszter, szabó, baka, kém rendezője irányította a felvételeket, ráadásul Michael Fassbender kapta a főszerepet.  Éppen ezért értethetetlen, miért lett a végeredmény ennyire nézhetetlen katasztrófa. Szerencsére azért pozitív meglepetések is értek minket, a Szárnyas fejvadász 2049 például minden képzeletünket felülmúlta, ráadásul a címlapunkon tündöklő Thor: Ragnaröktől is el vannak ájulva a külföldi kritikusok.

Hirdetés

 A jövő hónapban egyébként minden szinten egymásnak feszül a Marvel és a DC, hiszen egymás után érkezik a moziba az új Thor és Az Igazság Ligája. Nem kis összecsapás lesz, az már biztos, addig viszont itt van a legújabb FilmMagazin. 

Tartalom

Háttér: Boldog halálnapot!, Thor: Ragnarök, anyám!
Kritika: Szárnyas fejvadász 2049, Hóember, anyám!, 20. századi nők, A Lego Ninjago film, Egyenesen át
Portré: Tomas Alfredson
Extra: 30 színész, aki a Marvel és a DC filmjeiben is szerepelt
Sorozat: Star Trek Discovery
Filmklasszikus: Idétlen időkig

A FilmMagazin októberi száma elérhető ezen a linken, vagy alább, lapozható módon:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.