Hirdetés

Megjött apuci - nagyágyúkkal erősíthet a folytatás

|

Az nem új hír, hogy folytatódik Will Ferrell és Mark Wahlberg 2015-ös komédiája, az viszont már igen, hogy a Paramount milyen színészeket nézett ki hozzá.

Hirdetés

A Mark Wahlberg-Will Ferrell páros eddig két filmben is bizonyította, hogyha vígjátékokról van szó, akkor a kasszáknál nyerő párosnak számítanak. A Pancser Police a Ferrell rajongók körében igazi kis kultstátusznak örvend, míg a tavalyi Megjött apuci! (Daddy's Home) egy kellemesen blőd családi vígjátéknak sikerült, amely szépen állta a sarat a Star Wars árnyékában: 240 millió dollárt szedett össze, ráadásul mindezt 69 milliós büdzséből. Ennek fényében nem csoda, hogy jön a folytatás, hiszen a befejezés elég nyitott maradt. 

Hirdetés

Wahlberg és Ferrell mellett szinte az egész stáb visszatér, beleértve a forgatókönyvért felelős Sean Anders és John Morris párost is, míg előbbi újfent magára vállalta a rendezést. A projekt nagyon jól halad, hiszen a Paramount 2017. november 10-re lőtte be a premiert, amelynek környékén a Megjött apuci 2-nek olyan gigászokkal kell felvennie a versenyt, mint a Thor: Ragnarok és az Igazság Ligája mozi, de ha a Star Wars mellett sikeres tudott lenni, akkor ez sem lehetetlen feladat. 

A Deadline szerint a stúdió két neves színészt is kinézett a Megjött apuci folytatásához: Mel Gibsont és John Lithgow-t, akik - bár ez csak találgatás - valószínűleg Wahlberg és Ferrell faterjait kelthetik életre. Gibsonék egyelőre még nem írtak alá, de reméljük, hogy fogják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.