Hirdetés

Megjött apuci trailer - Wahlberg és Ferrell marhulnak (Frissítve)

|

Hirdetés

Will Ferrell és Mark Wahlberg a Pancser Police után újfent együtt nyomulnak és bárki könnyen kitalálhatja, hogy nem egy komoly, lélektani drámát szeretnének eladni nekünk, hanem egy könnyed vígjátékot, amely nemrég megkapta legújabb előzetesét. A Megjött apuci (Daddys Home) történetében Ferrell egy olyan férfit kelt életre, aki odáig van a mostohagyerekeiért és mindet megtesz annak érdekében, hogy boldognak lássa őket, ám egy nap belép az életükbe a srácok igazi apja, aki lazaságával eléri, hogy ő legyen a lurkók új sztárja. Ez természetesen ahhoz vezet, hogy a két gyermeteg felnőtt rivalizálni kezdjen, mi pedig a hasunkat fogjuk azon, ahogy egymást szívatják. Valahogy így kell elképzelni a dolgot: Frissítés: már szinkronosan is nézhető a trailer. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=hAH5UaVh0pE&feature=youtu.be Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=GaE49iAZW-M A hazánkban 2016. január 7-én mozikba kerülő Megjött apuci-t Sean Anders (Szextúra, Apa ég!, Förtelmes főnökök 2) és John Morris (Túl jó nő a csajom, Családi üzelmek, Dumb és Dumber kettyó) dirigálta, a két főszereplőn kívül pedig Thomas Haden Church (Pókember 3, John Carter, Gyilkos Joe, Az igazi kaland), Linda Cardellini (Rejtélyek városkája, Mad Men, Bosszúállók: Ultron kora) és Paul Scheer (A liga, Piranha 3DD) jelenlétére is számíthatunk, továbbá nem maradunk ütős cameo nélkül sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.