Hirdetés

Megkapta a teljes évados berendelést a Csúcshatás sorozat

|

Hirdetés

A CBS berendelte a teljes évadot az idén induló új sorozatukhoz, a Csúcshatás-hoz (Limitless), melyhez így az eredeti 13 részhez még 9 epizód készül majd el, mely ősszel a 2. legnézettebb új sorozat az NBC-n futó Blindspot mögött.

Nagyon izgatottak vagyunk, miként fejlődhet majd kreatívan tovább a sorozat hétről hétre, a maga egyedi stílusú történetmesélésével- mondta Glenn Geller, a CBS elnöke.
A sorozat idáig átlagosan 11 millió nézőt ültet le minden héten a képernyők elé. Az újonc dráma nyerte a keddi 10:00-11:00 terjedő idősávot nézettségben a premierje óta minden héten. Továbbá ez rendelkezik az egyik legjobb multi-platform megtekintéssel is, szóval csak idő kérdése volt, mikor jelenti be a csatorna a 22 részes berendelést. A 2011-es Csúcshatás filmben, melyben Bradley Cooper volt a főszereplő, egy Edward "Eddie" Morra nevezetű személyt alakított, aki annak érdekében, hogy az agyának a teljes kapacitását használni tudja, elkezdi szedni az NZT nevezetű gyógyszert. Cooper egyébként feltűnt a sorozat premierjében is, mint szenátor, és ő biztosította a széria főszereplőjének, Brian Finchnek is az NZT-t, és utalt arra is, hogy még tervei vannak vele a jövőben.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.