Hirdetés

Megkapta első poszterét az új Predator

|

Hirdetés

Shane Black újragondolja a Predator franchise-t - ezzel a címmel emlékeztünk tavaly augusztusban arra az egyik producer, John Davis nyilatkozata által, hogy a következő film milyen lesz a rendező víziója szerint, ami a kezdetleges ijedelmek ellenére nem rebootnak, hanem egy leleményes folytatásnak ígérkezik és jelenleg "The Predator" (A Ragadozó?) munkacímen fut. Novemberben Dekker már elárulta Facebookon, hogy befejezte Black segítségével az új Predator forgatókönyvét, ám azóta nem kaptunk újabb helyzetjelentést a projektről... idáig. Nemrég ugyanis a film hivatalos Facebookján és Twitterjén is felbukkant egy poszter, amin egy a címszereplő képességére utaló szlogen olvasható ("Youll never see him coming") és láthatjuk rajta a The Predator elnevezést is felbukkanni:

PHCkpUVWa6ZJGJ_1_l
A múlt héten Dekker megosztott egy rejtélyes üzenetet is a legnépszerűbb közösségi oldalon, miszerint nem mondhatja el, hogy hol volt aznap reggel vagy mit látott, illetve miről beszélt, de ha rajongók vagyunk, akkor a szó, amit keresünk, az IGEN. A spekulációk szerint mindez azt jelentheti, hogy a The Predator forgatása elindult vagy éppen hamarosan elindulhat, de a 20th Century Fox még semmit sem jelentett be hivatalosan.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.