Hirdetés

Megkezdődik a Legendás állatok és megfigyelésük castingja

|

Hirdetés

Az első Harry Potter spinoff forgatása idén nyár végén veszi majd kezdetét, a stúdió pedig úgy látja, hogy eljött a szereplőválogatás ideje. A filmet, amelynek főszereplője egy 23 éves varázsállat kutató, főként New Yorkban, illetve az angliai Leavesden Stúdióban fogják majd rögzíteni.Ezzel egyidőben az is tisztázódott, amit David Heyman producer januárban már emlegetett, nevezetesen, hogy szóló projektként kezelik a filmet és a sikeressége dönti majd el, hogy végül trilógiává duzzad-e. "A Legendás állatok és megfigyelésükön szóló projektként dolgozunk, fenntartva a folytatások lehetőségét." A filmet David Yates rendezi J. K. Rowling forgatókönyve alapján és 2016 november 18.-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.