Hirdetés

Megkezdődött a Kraven-film forgatása

|

Videónk is van bizonyíték gyanánt.

Hirdetés

Mint azt tudjuk, Pókember egyik legsúlyosabb ellenlábasa (aki ugyan még mozifilmben nem tette tiszteletét, de képregényben már meg is ölte egyszer a falmászót) is megkapja a maga mozifilmes debütálását, rögtön egy olyan filmben, melyben ő lesz a nagybetűs főszereplő. Az Aaron Taylor-Johnson címszereplésével készült képregénymozi forgatását pedig már meg is kezdték. 

Hirdetés

Hasonlóan a Venomhoz, valamint a Morbiushoz, esetünkben is egy olyan történetről lesz szó, amely kvázi hősként ábrázolja majd az amúgy negatív karaktert. A J.C. Chandor (Krízispont, Határok mentén) által rendezett film forgatása már megkezdődött, mi sem bizonyítja jobban ezt annál, hogy a Twitteren már napvilágot is látott egy-két lesivideó-, illetve fotó. Lássuk csak:

Itt egy másik is:

És végül egy ilyennel is tudunk szolgálni:

Valóban nem sok, de legalább láthattuk Kravent csimpaszkodni egy autón, valamint azok az emberek, akik esetlegesen eddig aggódtak volna, hogy nem zajlanak a forgatások: végre megnyugodhatnak. A filmet egyébként majd elvileg január 23-án fogják a mozikba küldeni. A rendezést a már említett J.C. Chandor vállalta, a forgatókönyvet pedig Richard Wenk (16 utca, A feláldozhatók 2, A védelmező) jegyzi. Aaron Taylor-Johnson-on kívül láthatjuk még Alessandro Nivolát (Ál/Arc, Jurassic Park 3, A cég), Ariana DeBosét (West Side Story, The Prom), Fred Hechingert (A Fehér Lótusz, A félelem utcája), valamint Christopher Abbottot (A 22-es csapdája, Az első ember) és Russell Crowe-t. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.