Hirdetés

Megkezdődött a Preacher forgatása

|

Hirdetés

Garth Ennis és Steven Dillon klasszikus - nálunk talán kevésbé ismert - képregénysorozata a Preacher most már hivatalosan is sínen van. A Seth Rogen és Evan Goldberg (Pineabble Express) páros egy tv-sorozatot rendez az alapanyagból és már sokan az egyik legizgalmasabb és legjobban várt televíziós eseményét látják a benne. Rogen a twitteren tett közzé egy képet, mely azt jelzi, hogy a pilot forgatása megkezdődött: [caption id="attachment_52048" align="aligncenter" width="600"]

CE6FeYLUMAASvVx
"I cant believe, we are fucking doing this!!!!" Seth Rogen ezzel a szöveggel posztolta a képet[/caption] A kamera mögött (legalábbis a pilot-epizódot illetően mindenképpen) nem kisebb név, mint Bill Pope fog állni, aki többek között a Scott Pilgrim a világ ellen, a Mátrix-trilógia, illetve a Pókember 2 képi világáért is felelős volt. Ami pedig a szereposztást illeti, a főszerepben Dominic Cooper fog feltűnni (az Agent Carter-ben ő alakította Starkot), aki Jesse Custert, egy Texas-ban található kis városka prédikátorát játssza. Custer egy a Mennyből megszökött lénnyel válik eggyé és képes lesz mások akaratát befolyásolni a puszta gondolatával. Cooper mellett Joseph Gilgun, Ian Colletti és Ruth Negga is tiszteletét teszi a sorozatban. Mindenképpen ígéretesnek tűnik a projekt - már csak azért is, mert a Rogen-Goldberg párostól nem feltétlen ilyen produkciókat szokhattunk meg, de simán kinézem belőlük, hogy telibe talál a végeredmény és újabb dicsérni való szériával bővül az amúgy sem túl szegényes paletta.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.