Hirdetés

Megkezdődött a Flash mozifilm castingja

|

Mozgásba lendült a Flash-mozifilm is.

Hirdetés

És nem, nem vonatkozik Ezra Miller újracastingolására, aki már tiszteletét tette a Batman Superman ellenben is. Tény viszont, hogy időszerűvé válik a DC Filmes Univerzumának eme bővítése, hiszen a Wonder Woman forgatása már befejeződött, de nyilván még rengeteg az utómunka a jövő évi júniusi bemutatóig. Viszont a 2018-as Aquamannek is van már rendezője James Wan személyében és Jason Momoa mellé Amber Heard is csatlakozott, ellenben a Flash-mozi körül nagy a csend, pedig az előbb érkezik.

Hirdetés

A Heroic Hollywood értesülései szerint (amit egyelőre kezeljünk fenntartásokkal) a Warner 5 szerepre keres színészt, ezek közül már mindegyik felbukkant a CW sorozatában: Barry Allen vágyainak tárgyát, Iris Westet, Eobard Thawne-t, avagy Reverse-Flasht, Leonard Snartot, Barry nyomozó barátját, Fred Chyre-t, valamint Jay Garrick-et keresik, utóbbi elviekben csak egy cameo erejéig bukkan fel. Ha a sorozatot nézzük, akkor ott közel tökéletes a casting, leginkább Candice Patton Iris Westjét nem szeretik, de az is inkább a karakternek szól, semmint a színésznőnek, Wentworth Miller jól láthatóan élvezettel gonoszkodik Snart bőrében akár a Flashről, akár a Legends of Tomorrowról van szó. Reverse Flash szerepével leginkább Tom Cavanagh-t azonosítják, pedig a karaktert igazából Matt Letscher alakította, Jay Garricket pedig jelenleg Teddy Sears arcával párosítják a nézők. Chyre karaktere a széria pilotjában bukkant fel, de ott el is halálozott. Szóval ha valóban igazak a hírek, akkor fel van adva a lecke, és persze kérdéses, hogy ki alakíthatná őket? Lehet, hogy Jeff Goldblum éppen az egyik szerepről tárgyal?

Zack Snyder szerint ez a Flash sötétebb lesz, mint azt a rajongók képzelnék, míg felesége, Deborah Snyder azért mindenkit megnyugtatott, hogy a karakter humora ettől még nem veszett el. Ő javasolta azt is, hogy a BvS-ben szintén felbukkanó Cyborg, Ray Fisher tolmácsolásában társulhatna a Skarlát Gyorshajtóval a filmben, ami kétségtelenül jópofa szópárbajokat eredményezhet. Flash beviharzása a mozivásznakra viszont még odébb van, ugyanis a jelenlegi tervek szerint ez 2018 május 16.-án lenne esedékes, Seth-Grahame-Smith tolmácsolásában, akinek ez lesz az első nagyjátékfilmes rendezése, forgatókönyvíróként pedig ő felelt az Éjsötét Árnyékért, az Abraham Lincoln: A vámpírvadászért valamint a jövőre érkező The LEGO Batman Movie-ért is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.