Hirdetés

Megkezdődött Martin Scorsese legújabb filmjének forgatása

|

Ráadásul Leonardo DiCaprio főszereplésével. Kell ennél jobb ajánlólevél?

Hirdetés

Egy új Martin Scorsese-film mindig eseményszámba megy, úgyhogy mindenképpen örülünk annak, hogy a rendező saját bejelentése szerint végre a Killers of the Flower Moon címre hallgató projektjén is megkezdték a tényleges munkálatokat: a forgatás megkezdődött. 

Hirdetés

A Killers of the Flower Moon az azonos című könyv adaptációjául szolgál, melyet David Grann írt (és amely nálunk is kiadásra került Megfojtott virágok címen), és amelyet évek óta szeretne a rendező tető alá hozni. 

Izgatottak vagyunk, hogy végre elkezdtünk dolgozni a Killers of the Flower Moonon Oklahomában. Az, hogy elmondhatjuk ezt a történetet azon a helyen, ahol az események megtörténtek rendkívül fontos és kritikus pontja annak, hogy pontos képet adjunk annak az időszaknak és azoknak az embereknek. Hálásak vagyunk az Apple-nek, az Oklahoma Film-nek, a Music Office-nak, a The Osage Nation-nek, kiváltképpen azok konzultánsainak és kulturális tanácsadóinak, akik segítettek felkészülni a forgatásra. Izgatottan várjuk a munka megkezdését a helyi stábbal, hogy színre vigyük ezt a történetet, halhatatlanná téve egy időszakot az amerikai történelemben, melynek nem szabad feledésbe merülnie.

A történet az 1920-as évekbe kalauzol el bennünket, az oszázs indiánok földjére, akik felfedezték, hogy földjük alatt Amerika egyik legnagyobb olajkészlete húzódik. Ahogyan azonban megkezdik ennek a lehetőségnek a kihasználását, gyilkosságsorozat veszi kezdetét, amelyet egyben Amerika történetének egyik legsötétebb bűnüldözési fejezetének is mondanak. A film egyben az FBI megalakulását is megmutatja, hiszen láthatjuk majd a fiatal J. Edgar Hoover-t is fontosabb szerepben. 

A film forgatókönyvét Eric Roth jegyzi (Csillag születik, Forrest Gump), a produceri feladatokat az Imperative Entertainment Dan Friedkin-je, Bradley Thomas, Leonardo DiCaprio, valamint az Appian Way Productions látja el. A főszerepekben pedig olyan remek színészeket láthatunk, mint DiCaprio, Jesse Plemons, Robert De Niro, mellettük pedig Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, William Belleau, JaNae Collins, valamint Louis Cancelmi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.