Hirdetés

Megkezdődtek a Furiosa, a Mad Max-előzményfilm forgatásai

|

Anya Taylor-Joy és Chris Hemsworth főszereplésével készül George Miller akciófilmje.

Hirdetés

Minden tekintetben óriási siker volt George Miller 2015-ös visszatérése ikonikus szériájához, lévén a Mad Max: A harag útja nem csak az elmúlt évek, de valószínűleg minden idők egyik legkiválóbb akciófilmje is lett. A kritikai és anyagi sikernek köszönhetően még nincs vége a történetnek, hiszen 2020-ban a Warner Bros. stúdiója bejelentette, hogy előzményfilm készül a franchise-ban, méghozzá a fiatal Furiosa eredettörténetére fókuszálva. A napokban pedig, végre valahára, meg is kezdődtek a film forgatásai.

Hirdetés

Valójában már rég el kellett volna kezdődnie a forgatásoknak, ám a 2020-ban kezdődő világjárvány elmosta a Furiosa produkciójának eredetei terveit. A csúszással együtt a film tervezett megjelenése is hátrébb került a naptárban, 2023 helyett így 2024 májusában ülhetünk be Miller akciófilmjére, amivel kapcsolatban már egy ideje olyan hangokat hallani, hogy az ausztrál filmgyártás leggigászibb produkciója lesz.

A bő 2 évig tartó limbó-fázis után Chris Hemsworth jelentette be a közösségi médiás felületen, hogy megkezdődtek a forgatások - a poszt mellé pedig csatolt egy képet is, ami valószínűleg minden Mad Max-rajongónak könnyeket csal majd a szemébe.

Azt mondani sem kell, hogy a széria atyja, George Miller újfent visszaül a rendezői székbe, mellette viszont olyan izgalmas szereposztások miatt várhatjuk a Furiosát, mint a már említett Chris Hemsworth, aki tőle viszonylag szokatlan módon az antagonista karakter bőrében lesz majd látható. A címszereplőt pedig nem más alakítja, mint a filmiparban egyre komolyabb szerepet betöltő, Golden Globe-díjas Anya-Taylor Joy. A színésznő Charlize Therontól veszi át a stafétabotot, akit A harag útja vezetett be a szériába a War Rig nevű mechanikus bestia sofőrjeként. A lázadószellemű sivatagi amazon gyakorlatilag ellopta a show-t Tom Hardy elől a 2015-ös filmben, így nem meglepő, hogy a főhősnő megkapja saját filmjét is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.