Hirdetés

Megkezdődtek az Obi-Wan Kenobi-sorozat forgatásai

|

Maga Jézu... Ewan McGregor erősítette meg a hírt.

Hirdetés

Nem túlzás megállapítani, hogy az először Alec Guinness, majd az előzménytrilógiában Ewan McGregor által megformált Obi-Wan Kenobi talán az egész Star Wars-franchise legnépszerűbb alakja. A rajongók a karakter iránt táplált szeretete is nagy szerepet játszhatott abban, hogy a Disney végül beadta a derekát, majd bejelentette, hogy az oroszlánszívű Jedi mester megkapja saját, önálló sorozatát. A szerepben természetes maga McGregor tér vissza, aki biztató híreket osztott meg a napokban a projekttel kapcsolatban.

Hirdetés

A színész Jimmy Kimmel műsorában vendégeskedett, aki nem csak megerősítette, hogy megkezdődtek az előzményszéria Los Angeles-i forgatásai, de egy kis bepillantást is adott abba, hogy milyen visszatérni Obi-Wan szerepébe.

Meg kell, hogy mondjam nagyon-nagyon jól érzem magam [a forgatások közben]. Minden a helyén van, nagyon jó érzés. Remek szkriptek alapján dolgozunk, méghozzá remek emberekkel.

Majd McGregor egy rejtélyes megjegyzést is elejtett, amikor Kimmel arról kérdezte, meg tudta-e ünnepelni a stáb a május 4-ei Star Wars-napot.

Lehetőségem volt egy nagyon különleges jelenet leforgatására május 4-én, mégpedig egy számomra hasonlóan különleges személlyel - ennél többet jelenleg nem árulhatok el.

Lévén maguk a forgatások is csúsztak a járványhelyzet miatt, így nehéz megmondani, hogy mikorra várhatjuk a széria Disney+-os debütálását, de most már tényleg mozgásba lendültek azok a bizonyos fogaskerekek. Nem csak Ewan McGregor tér vissza a címszereplő alakjában, de Anakin Skywalker máig megosztó megformálóját, Hayden Christensent is sikerült visszacsábítani a készülő sorozathoz. A cselekmény nagyjából 8 évvel A Sithek bosszúja történései után veszi majd fel a fonalat, akkor, amikor Obi-Wan a Tatooine-on helyezte biztonságba a pici Luke-ot. Ennél pontosabb részleteket nem tudni a sorozat cselekményéről, de nem kizárt, hogy Kenobi mester a Tatooine-on töltött életébe kapunk majd bepillantást, mely a III. és IV. epizód között zajlott.

Ti mit vártok a készülő szériától?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.