Hirdetés

Meglepetés vendég jöhet a Jessica Jones-ba?

|

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Jessica Jones (Krysten Ritter) teljes évados premierjéig, azóta láthattunk sok rövid hangulat előzetest és egy ütős hosszút. Ezekből már kiderlüt, hogy Luke Cage (Mike Colter) biztosan benne lesz a sorozatban. (A harmadik Marvel-Netflix sorozat már az övé lesz.) Cage kap egy kis felvezetést, de egy régi ismerős is feltűnik, mert egy friss interjúban ez hangzott el:

Biztos, hogy látni fogjátok Matt Murdockot (Charlie Cox) a Jessica Jones-ban. Ez tény. Daredevil benne lesz. Fogalmam sincs, hogy fognak talákozni, de meg fog történni.
Egyáltalán nem meglepő, hisz melyik idióta hagyna ki egy már jól felépített (népszerű!) karaktert egy új sorozatból. Főleg, ha arról van szó, hogy később ugye mind a négyen (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist) együtt tolják majd (The Defenders), szóval valahol el kell kezdeni az építkezést. Meg, ha már Jones is olyan ügyekkel fog foglalkozni, amiben különleges képességű emberek érintettek, akkor evidens, hogy Murdockkal is összefut valamikor. Nem ő lesz egyetlen vendég, Claire Temple (aka Night Nurse) is helyet kap, sőt, sokak szerint ő lesz az összekötőkapocs a négy hős között. November 20-án kiderül, addig is mindenki igyekezzen helyet szorítani a naptárában a darálásnak.:)  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.