Hirdetés

Meglepő, hogy ki az Igazság Ligája film operatőre

|

Hirdetés

Ma kezdetét vette a Justice League Part One, avagy az Igazság Ligája film első fejezetének forgatása, azonban a rendezői feladatokat ellátó Zack Snyder nem ugyanazzal az operatőrrel dolgozik, mint akivel a Batman Superman ellen és Az acélember esetében. Snyder korábbi filmjeinél többször is Larry Fong működött közre, ő volt a Watchmen, a 300, az Álomháború és a Batman Superman ellen operatőre is, míg Az acélember tekintetében Amir Mokri (Bad Boys 2, Fegyvernepper, Halálos iram, Transformers 3) töltötte be ezt a posztot. Hogy akkor az első Igazság Ligája mozi esetében mégis ki váltja Fongot? Nem más, mint Fabian Wagner, akinek munkái között olyan sorozatok epizódjait tartjuk számon, mint a Trónok harca, a Sherlock és a Da Vini démonai, tehát kíváncsian várjuk, hogy munkája a Batman Superman ellen látványvilágához és atmoszférájához képest mennyire érződik majd az Igazság Ligáján.

1039770614-fabian-wagner-game-thrones-sherlock-GRCbt1cUBNG
A Justice League Part One munkálatai ma kezdődtek el az Egyesült Királyságban, amelynek forgatókönyvét immáron nem David S. Goyer, hanem Chris Terrio (Az Argo-akció) szerezte.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.