Hirdetés

Meglepő, hogy ki fogja rendezni az új Tomb Raider filmet

|

Hirdetés

Míg a videojátékokban már megfiatalodott Lara Croft, addig a mozivásznon egyelőre várnunk kell erre a folyamatra, hiszen az új Tomb Raider eredetfilmről nem sok biztatót hallottunk. A Warner Bros., az MGM és a megfilmesítési jogokat birtokló Graham King producer közreműködésével készülő projekt forgatókönyvét már féltucat író vette korábban kezelésbe, legutóbb például Evan Daugherty (Tini Nindzsa Teknőcök, A beavatott) nyúlt hozzá, azonban azt beszélik, hogy ez sem a végleges változat lesz, azt ugyanis állítólag Geneva Robertson-Dworet (Transformers 5) készítheti el.

Roar Uthaug
Míg a szkript esetében nagy a káosz, addig úgy tűnik, hogy a rendezői szék kapcsán nincsenek gondok, legalábbis ami a választást illeti: a THR úgy tudja, hogy egy norvégiai direktor, egy bizonyos Roar Uthaug áll az új Tomb Raider élére, ami azért különös választás, mivel Uthaug korábban még nem rendezett olyan filmet, amely a nagyobb piacokon moziban is megjelent. A Menekülés és a Hideg préda is kizárólag DVD-n jelent meg. Legutóbbi filmje, a The Wave valamikor 2016-ban debütál Amerikában. Ti örültök a választásnak?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.