Hirdetés

Meglepő információkat tudtunk meg a készülő Mátrix 4-ről

|

Jövőre elvileg már a forgatást is elkezdhetik.

Hirdetés

Még augusztusban jött az igencsak meglepő hír, amit sok ember nem is tudott elsőre hova tenni, hogy 16 évvel a Mátrix-trilógia lezárása után folytatást kap a filmsorozat, méghozzá Keanu Reeves-zel a fedélzeten, a rendezői székben pedig az eredeti mozik egyik direktora, Lana Wachowski foglal helyet. A sok felmerülő (és tegyük hozzá, jogos) kérdést félretéve a minap még furcsább információk lettek publikusak a készülő negyedik résszel kapcsolatban, miszerint amellett, hogy Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatér az ikonikus karaktereikhez, vagyis Neóhoz és Trinityhez, nagy rá az esély, hogy a harmadik figura, azaz Morpheus is feltűnik a moziban - csak éppen fiatalon.

 

Hirdetés

A Variety számolt be arról, hogy maga a rendező, Lana Wachowski szeretné, ha Laurence Fishburne (aki ugye nem Samuel L. Jackson) is visszatérne Morpheus szerepében, viszont nem idősen, hanem fiatalon. Indoklását nem támasztotta alá semmivel, egyelőre ez is a levegőben lóg. Ennek ellenére az már bizonyos, hogy Wachowski jövő év februárjában már el is szeretne kezdeni a forgatást, így vagy találnak egy fiatal színészt, aki hasonlít Fishburne-re, vagy digitálisan megfiatalítják, mint ahogy manapság szokás. Bármelyik eset lesz a megoldás, borzasztó furán és erőltetetten hangzik ez pillanatnyilag.

A Mátrix 4 része elvileg 2022-re lesz esedékes, viszont ez még nem egy biztos dátum, a forgatás, illetve az utómunka mértékétől függően tolódhat későbbre is. Szerintetek ki lenne a megfelel színész, aki eljátszhatná a fiatal Morpheust?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.