Hirdetés

Meglepő spinoffokat kaphatunk a Suicide Squad után

|

Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. önálló filmekben is szerepeltetné a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag tagjait.

Hirdetés

Három hónap van még hátra a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag premierjéig, de már most számos beszámolót kaptunk azzal kapcsolatban, hogy a stúdió több filmre is tervez a csapat tagjaival. Márciusban kaptunk hírt róla, hogy a Warner Bros. újfent David Ayer rendezőt szeretné a Suicide Squad 2 élén látni, a brigádot vezető Will Smithel (Deadshot) egyetemben. Múlt héten már attól volt hangos az internet, hogy a Margot Robbie által alakított Harley Quinn is önálló filmet kaphat, amelyben olyan más DC-s hölgyeményekkel találkozhatunk, mint Batgirl és a Birds of Prey. A mai napon két új darabbal bővült az állítólagos spinoffok listája, ugyanis a stúdió Jokerről (Jared Leto) és még Captain Boomerangról (Jai Courtney) is filmet készítene.

Hirdetés

A forrás szerint, akitől az információ származik, a Suicide Squad 2 mindenképpen elkészül, a stúdió pedig nagyon bízik az idén nyáron érkező első részben. Ami a spinoffokat illeti, semmi sincs még kőbe vésve, de Jared Letot nagyon is érdekelné egy önálló film Joker szerepében. A névtelen forrás így nyilatkozott:

"Biztosan fognak folytatást készíteni, a nemrégiben bejelentett spinoff Margot Robbieval pedig mindenkit izgatottá tett, de a terveik ezzel nem érnek véget. A stúdió nagyon bízik a címben. Úgy gondolják, hogy nagyot fog durranni, a nézők pedig bele fognak szeretni ezekbe a karakterekbe. Többektől is hallottam, hogy Harley Quinnen kívül, a csapat más tagjai is spinoffokat kaphatnak, amelyekben még több DC-s karaktert ismerhetnénk meg. Joker egyértelműen esélyes erre, és az alapján, amit hallottam, Jared [Leto] benne lenne a dologban. Szintén nagyon oda vannak Jai Cortney karakteréért, Boomerangért is. Persze semmi sem biztos még, de az elkövetkező években sokat látjátok majd ezeket a karaktereket."

Ez a hír néhány nappal azután érkezett, hogy a Warner Bros. új divíziót indított DC Films néven, Geoff Johns és Jon Berg vezetésével. A hírek szerint a stúdió azért vitte véghez ezt az átszervezést, és hozott létre külön részleget a szuperhősfilmek számára, mert a Batman Superman ellen pénzügyi sikerei ellenére, a nézők és a kritikusok fogadtatása jócskán beárnyékolta az összképet.

A Suicide Squad - Öngyilkos Osztag 2016. augusztus 4-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben még Cara Delevingne, Joel Kinnaman, Karen Fukuhara, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jay Hernandez, Adam Beach és Viola Davis.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.