Hirdetés

Meglepő, hogy kire bízták az Obi-Wan Kenobi sorozat újraírását

|

Elsőre valószínűleg nem őt tippeltük volna ideális jelöltnek a pozícióra.

Hirdetés

Hosszú utat tesz meg az Obi-Wan Kenobira koncentráló sorozat, hogy végre eljusson a képernyőkre Ewan McGregor főszereplésével. Miután évekig próbálták összehozni a mozikba szánt Star Wars-történetet, a tavalyi D23 expón jelentették be, hogy a Disney+-ra készülő szériaként fog megvalósulni a projekt, amelyhez már a forgatókönyv is elkészült. Nem sokkal később már rendezőt is társíthattunk hozzá a The Mandalorian direktora, Deborah Chow személyében, ám a dolgok hamar váratlan fordulatot vettek, amikor kiderült, hogy az előkészületeket le kellett állítani, a stábot pedig határozatlan időre hazaküldte a stúdió. Azóta ez az első alkalom, hogy hallunk a sorozatról, de úgy tűnik, végre kezd minden visszarázódni a normál kerékvágásba.

Hirdetés

A Variety jelentése szerint Joby Harold fogja újraírni Hossein Amini (Drive - Gázt!, Hófehér és a vadász) forgatókönyvét, amivel a Lucasfilm nem volt maradéktalanul elégedett, és úgy érezte, még érdemes rajta dolgozni, mielőtt megkezdődne a forgatás. Harold meglepő választásnak tűnhet első blikkre, mivel most először ír majd tévére. Legutóbb például a John Wick: 3. felvonás - Parabellum körül látott el executive produceri teendőket, valamint ő írta Zack Snyder közelgő Netflix-filmjét, az Army of the Deadet. Ami a televíziós kreditjeit illeti, szintén executive produceri minősítésben dolgozott az Underground és A jeges élet című sorozatokon.

Mindenképp érdekes lesz látni, hogy pontosan mit változtatnának Obi-Wan sorozatának történetén. Azt biztosan tudni lehetett, hogy a sorozat nyolc évvel A Sith-ek bosszúja eseményeit követően veszi fel a fonalat, és az egyik forrás szerint arról szólt volna, hogyan védelmezi az egykori Jedi mester a gyermek Luke Skywalkert (és talán még Leiát is), ami eléggé hasonlítana a The Mandalorian Bébi Yodás szálához, és ezt szeretnék valahogyan kiküszöbölni. Szerencsére a sorozatot rendező Deborah Chow és a címszereplőt az előzménytrilógiában megformáló Ewan McGregor továbbra is megmaradtak a projekt élén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.