Hirdetés

Megnézhetjük az első képeket Ryan Reynolds új filmjéből

|

Ryan Reynolds újra utazik az időben.

Hirdetés

Ryan Reynolds-nak legutóbb a Deadpool második részében volt lehetősége arra, hogy utazgasson az időben. Most pedig újra eljátszhat ezzel a témával Shawn Levy legújabb, Adam Project című filmjében. Ebben a filmben Reynolds egy 2050-ben élő időutazót játszik, aki visszamegy az időben, hogy megtalálja szerelmét, aki elveszett rejtélyes módon a tér- időkontinuumban. Kénytelen tehát segítséget kérni saját, fiatalkori énjétől. 

Hirdetés

Levy legutóbbi filmje a Free Guy volt, azt szintén Ryan Reynolds főszereplésével készítette el (nem túlzás azt állítani tehát, hogy egészen összeszokott páros lettek ők ketten), viszont a rendező elmondása alapján a két film tematikában, hangvételében messzebb nem is állhatna egymástól. Ugyanez vonatkozik Reynolds karakterére, aki jelen filmben egy cinikusabb figurát fog megformálni, míg - a színész megfogalmazásával élve - Blue Shirt Guy egy teljesen ártalmatlan, naiv fiú volt egy férfi bőrébe bújva. A képeket a Vanity Fair hozta le, nézzünk meg párat:

A filmben Ryan Reynolds mellett szerepelni fog Zoe Saldana, Mark Ruffalo, valamint Catherine Keener is, a forgatókönyvet pedig Jonathan Tropper jegyezte. Az Adam Projectet 2022. március 11-től nézhetjük a Netflixen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.