Hirdetés

Megőrjít a csaj - Megérkezett a magyar feliratos előzetes

|

Hirdetés

A színészként is tevékenykedő Peter Bogdanovich (Texasville, Függöny fel, Pénzeszsák) vígjátékában a hivatalos sztori szerint egy fiatal hollywoodi csillagocska, Isabella Patterson (Imogen Poots) meséli el, hogy egy elbűvölő Broadway rendező, Arnold Albertson (Owen Wilson) tettei hogyan változtatták meg örökre az életét. A nem túl megbízható elbeszélésből kiderül, hogy a Brooklynban született, korábban escortként dolgozó lány randevúja a direktorral hogyan fordult át egy visszautasíthatatlan ajánlatba. Az egész történet egy félresikerült tündérmese, ahol az események láncolata mindenkit elér, kezdve Arnold feleségével, Deltával (Kathryn Hahn), az alamuszi drámaíró Joshua Fleeten át (Will Forte) egészen Isabella dilis therapeutájáig (Jennifer Aniston). A film egyik érdekessége, hogy maga Quenton Tarantino is felbukkan benne és önmagát alakítja. A Megörjít a csaj hazai bemutatója 2015. május 14-én lesz, alant pedig az első feliratos előzetest nézhetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=4Var9UFmNxo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.