Hirdetés

Mégsem Eli Roth rendezi a gyilkos cápás filmet

|

Hirdetés

97 óta próbálják nyélbe ütni a Meg című, pre-hisztorikus cápa garázdálkodásáról szóló regény filmváltozatát, ám a hosszú évek során még mindig nem volt szerencséjük azoknak, akik a projekt körül szaglásznak. A legutóbbi hír a film felől az volt, hogy a Kabinláz, a Motel 1-2 és a nálunk eddig be nem mutatott (mi az hogy eddig...valószínűleg soha be sem mutatják, majd csak DVD-n adják ki - ha egyáltalán) The Green Inferno rendezője, Eli Roth lesz az, aki végül beleülhet a rendezői székbe. Érdekes is lett volna megnézni, hogy egy meglehetősen öntörvényű, szinte tarantinói hozzáállással felruházott direktor mihez kezd egy ilyen nagy költségvetésű stúdiófilmmel. A rendező azonban - ismeretlen okokból kifolyólag - szépen kiesett a projektből, helyette pedig a nagyközönség igényeit nézve sokkal kompatibilisebb (és egyben kevéssé érdekes hírértékkel bíró) Jon Turteltaub-ra (A nemzet aranya) pályázik a Warner Bros. A Lorenzo di Bonaventura produceri és a Gravity forgalmazói felügyelete alatt formálódó filmjéhez írt forgatókönyve a Pí élete szkriptjéért is felelős Dean Georgais-hoz köthető. [caption id="attachment_82610" align="aligncenter" width="625"]

MEG-SPECIAL-EDITION-FRONT-COVER
A feldolgozásra váró regény jubileumi borítója.[/caption] Hogy ezúttal összejön-e a dolog? Egyes források szerint igen, és a Jurassic World világraszóló sikerét is jelnek veheti a stúdió: most vagy soha érdemes belevágni egy ilyen, ősidőkből nyakunkon maradt rémségről szóló filmbe. Az más kérdés, hogy Eli Roth-szal a rendezői székben még volt okunk reménykedni abban, hogy az eredmény több lesz egy kockázatmentes, nyúlszívű tentpole-produkciónál. Így kissé kókadt orral várjuk a dolgot. Roth egyébként nem először esik ki adaptációs buliból, Stephen King 1408 című művéből és ugyanezen szerző A mobil című regényéből is szeretett volna filmet készíteni - sikertelenül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.