Hirdetés

Mégsem Joaquin Phoenix lesz M. Night Shyamalan új filmjének főszereplője

|

Hirdetés

Úgy tűnik Joaquin Phoenix és M. Night Shyamalan mégsem egyesülnek újra egy közös film erejéig. Még augusztusban látott napvilágot az a hír, miszerint Phoenix a kiszemelt a rendező új filmjére, viszont a THR legfrissebb értesülései szerint James McAvoy folytat tárgyalásokat a címszerepért. Phoenix sosem jutott a tárgyalás szakaszáig, sőt pusztán csak előzetes beszélgetéseket tartott a rendezővel. De már a duó újratársulásának híre is sok rajongó figyelmét felkeltette, főképp, hogy Shyamalan nem rég készült alacsony költségvetésű filmje a The Visit meleg fogadtatásban részesült a kritikusok és a nézők által egyaránt. A rendező mostani projektjéről nem meglepő módon szinte semmi információ nem került felszínre. Valószínűleg Shyamalan módra egy sötét erdőben elásva őrzik a forgatókönyvet. Annyit viszont lehet tudni, hogy egy természetfeletti thriller lesz és ahogyan a rendező előző projektje, ez is a Blumhouse Productions gondozásában készül majd el. Ez biztatónak tűnik, hiszen a The Visitben Shyamalan sikeresen alkalmazta a found footage horror elemeit és a stúdióval egy gyümölcsöző produkciót hozott össze. Úgy tűnik újra megihletett a misztikumok atyja. [caption id="attachment_68860" align="aligncenter" width="1024"]

Joaquin Phoenix az M. Night Shyamalan rendezésében készült, A falu egyik jelenetében.
Joaquin Phoenix az M. Night Shyamalan rendezésében készült, A falu egyik jelenetében.[/caption] Köztudott, hogy Joaquin Phoenix válogatós, de ha egyszer elvállal valamit, akkor abból kihozza a maximumot. Mostanában viszont úgy tűnik, hogy a nagy költségvetésű filmek iránt jobban érdeklődik. Pár hónapja sokáig elhúzódó tárgyalásokat folytatott a Marvel Dr. Strange mozijának főszerepéért, ami végül, mint tudjuk nem jött össze, de nem búslakodásra semmi oka, hiszen a Star Wars VIII. epizódjára is felkérést kapott. A jövő Joaquin számára rendkívül homályos, ugyanis előre betáblázott projektje nincs a láthatáron. McAvoy viszont most fejezte be az X-Men: Apokalipszis forgatását, legközelebb pedig a Victor Frankeinsteinben láthatjuk Daniel Radcliffe mellett. Az augusztusi hírek szerint a misztikus-thriller forgatása novemberben kezdődött volna, de a mostani felállás szerint ez még kérdéses. Ha zökkenő mentesen történnek az események, akkor már 2016-ban a mozikban láthatjuk Shyamalan legújabb misztikumát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.