Hirdetés

Megszólalt Jon Watts az új Pókemberrel kapcsolatban

|

Hirdetés

A Marvel alaposan meglepte a közönséget, miután bejelentették, hogy Tom Holland fogja játszani az új Pókembert a Marvel Filmes Univerzumában, illetve hogy az idáig kvázi ismeretlen Jon Watts lesz a rendező. Watts tavaly a Clownnal csupán a horror műfaj rajongóit tudta megcélozni, az idei Cop Carral viszont a szélesebb közönség előtt is bemutatkozhat, ami alapján elkezdhetünk találgatni, milyen különálló Pókember film kerül majd ki az ő kezei alól. A rendező az Entertainment Weeklynek adott interjút a napokban, melyből kiderült, hogy a Marvel valójában a Cop Car láttán kereste meg őt, és bízta meg Pókember hírnevének megmentésével. Ha a Marvelnek tetszett a munkássága, akkor nekünk sincs okunk az aggodalomra, nemde? Főleg azok után, hogy az új Pókember nem fog azon fáradozni, hogy megismertesse a mozinézőkkel az eredetsztorit, melyet a Tobey Maguire-, illetve az Andrew Garfield-féle Falmászó is bemutatott. [caption id="attachment_59002" align="alignnone" width="540"]

41e0b869e9597ead20e27636fbf7cc8e14d5e8d1
Jon Watts készen áll megbirkózni a Pókember film jelentette feladattal[/caption] Watts kihangsúlyozta azt, amit a Marveles közleményekből is ki tudtunk szűrni, hogy a fókusz a gimnazista éveken lesz, és pont ezért tartja kitűnő választásnak Tom Hollandet, aki szerinte a tökéletes gimis szuperhős lehet a vásznon. Állítólag a rendező már látta az ifjú színészt, amint helyből hátraszaltózott. Persze ettől még valószínűleg többnyire dublőrök fogják az ilyen mutatványokat bemutatni a filmben. Azt is tudjuk már, hogy a Marvel John Francis Daley-t és Jonathan M. Goldsteint bízta meg a forgatókönyv megírásával, de Watts kiemelte, hogy a Marvel Filmes Univerzumban konstans megbeszélés folyik a többi film készítőivel, hogy még véletlenül se legyenek folytonossági bakik. Watts igazi kihívása pont ez lesz, hogy míg a Clownban és a Cop Carban teljesen szabad kezet kapott, itt nem élvezhet akkora szabadságot. Ettől függetlenül rendkívül izgatott a projekt miatt, aminek forgatókönyvén nemrégiben kezdtek el dolgozni. Arról már beszámoltunk korábban, hogy Marisa Tomei lehet az új May néni, de a többi casting-hír minden bizonnyal csak azután kerül napvilágra, miután elkészült a teljes forgatókönyv. Tom Holland Pókembere jövőre mutatkozik be az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, majd 2017-ben kap önálló filmet. Addig is lehet találgatni, hogy Gwen Stacy vagy Mary Jane lesz-e a gimis Peter Parker szerelme, illetve, hogy ki lesz az a gonosz, akit eddig még nem mutattak be a filmekben. Szerintetek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.