Hirdetés

Megtalálhatta főszereplőjét a Constantine sorozat

|

A Gangs of London sorozatból érkezhet az új főhős.

Hirdetés

Hivatalosan még nem erősítették meg, de a The Illuminerdi értesülései szerint az új Constantine sorozat a Gangs of London egyik színészét, Sope Dirisut szemelte ki a címszereplő démonvadász szerepére. Ha a pletykák bebizonyosodnak, akkor a Keanu Reeves-féle adaptációval egy merőben ellentétes adaptációval lesz dolgunk, melyben a casting az elmúlt évek trendjeit követi.

Hirdetés

Dirisu neve mellett további információkról is értesült a The Illuminerdi. Ezek alapján idén ősszel veheti kezdetét a forgatás, ami egészen jövő év elejéig tarthat. Amennyiben a produkció elkerüli a csúszásokat, akkor jó eséllyel 2023 második felében kerülhet be a széria az HBO Max kínálatába. Ezen felül két új szerep leírását is közzétette az oldal, mely egy 10 éves kambodzsai lányt, Akarát, illetve az ő 60 feletti nagypapáját, Pichet írja körbe. Előbbi egyébként a történet szíveként hivatott szolgálni.

Most már csak az a kérdéses, hogy mi lesz az eredeti Keanu Reeves-féle film folytatásával az új sorozat fejlesztésének tükrében. Reeves korábban az Esquire-nek nyilatkozta azt, hogy szívesen bújna ismét John Constantine bőrébe, de a Warner nem csapta le a magas labdát, és kétséges, hogy valaha meg is teszi majd ezt.

Ti szerintetek működhet az új Constantine sorozat a belebegtetett színésszel és szerepekkel?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.