Hirdetés

Megtalálták a Hangya folytatásának rendezőjét

|

Hirdetés

A Marvel nemrég bejelentette a nagysikerű Hangya folytatását Ant-Man and the Wasp címmel, utalva ezzel arra, hogy a második részben már Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) is nagyobb szerepet kap Scott Lang (Paul Rudd) mellett. Rendezőt ezidáig még nem jelentettek be a projekthez, de már tudjuk, hogy nagy valószínűség szerint ki fogja ledirigálni a pöttöm szuperhős következő nagyszabású kalandját.

ant-man-peyton-reed-slice-600x200
A The Hollywood Reporter jelentette, hogy az első Hangyát is elkészítő Peyton Reeddel (Az igenember) folytat tárgyalásokat a Marvel az Ant-Man and the Wasp rendezésének kapcsán, sőt állítólag már biztosra, hogy visszatér. A premier 2018. július hatodikán esedékes, de azért érdemes átnézni a Marvel nemrég frissített menetrendjét, hogy tiszta legyen az időrend. Hangya legközelebb az Amerika Kapitány: Polgárháborúban bukkan majd fel.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.