Hirdetés

Megtalálták a Krypton-sorozat főszereplőjét!

|

Lassan, de biztosan beindulnak a dolgok a Krypton háza táján.

Hirdetés

Már volt szó arról korábban, hogy az Acélember sikerén felbuzdulva a SyFy csatorna szeretne tető alá hozni egy kifejezetten a Superman szülőbolygóját, a Krypton-t középpontba helyező sorozatot. Erről egy ideig nem sok hír keringett, ám most újra hírt adott magáról a széria és emlékeztet bennünket arra, hogy él és virul, készítése folyamatban van (bár még csak kezdeti stádiumban).

Hirdetés

A David Goyer (aki az Acélember scriptjéért is felelős volt) és Ian Goldberg forgatókönyvírói felügyelete alatt készülő széria - ahogy arra már céloztam - a Kryptonon fog játszódni és pontosan két generációval hamarább leszünk az Acélember elején történteknél. Ami azt jelenti, hogy a széria Superman nagyapjának, Seg-El küzdelmeit fogja bemutatni, amint egy sérelmet követően igyekszik visszaállítani a családját övező megbecsülést, mindeközben pedig bolygóját is próbálja megmenekíteni a közelgő pusztulástól. A sorozat azonban mégsem csak és kizárólag ezt az utat fogja bejárni, ugyanis mindezek mellett egy tiltott szerelem is szövődik majd Seg-El és Alura Zod lánya, Lyta Zod között, akinek megformálására meg is találták a megfelelőnek vélt színésznőt, aki nem más, mint Georgina Campbell. 

A BAFTA-díjas Campbell-nek a Krypton tételezi majd első kiruccanását az amerikai sorozatok területére (a Murdered by my Boyfriend-ben láthattuk, legközelebb pedig a zseniális Broadchurch harmadik szezonjában bizonyosodhatunk meg tehetségéről).

A sorozat első epizódját Colm McCarthy fogja rendezni (aki egyben executive produceri posztot is betölt), a showrunner Damian Kindler, a forgatás pedig Szerbiában fog zajlani. Ezzel pedig ki is merítettük minden tudásunkat, ami a szériára vonatkozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.