Hirdetés

Megtalálták a Star Wars VII egyik főszereplőjét?

|

A visszatérő nagy trió Harrison Ford, Carrie Fisher és Mark Hamill mellé úgy néz ki, megvan az első új arc.

Hirdetés

Legalábbis a Latino Review értesülései szerint J.J. Abrams-ék tárgyalásokat kezdtek a Star Wars VII egyik fontos (esetleg fő?) szerepéről, méghozzá az ír Jonathan Rhys Meyers-el. Meyers-t leginkább a Tudorok VIII. Henrikjeként ismerhetjük, de hamarosan az NBC nálunk forgatott sorozatának, a Drakulának a címszerepében is láthatjuk. Ezt megelőzően pedig olyan filmekben volt hozzá szerencsénk, mint Woody Allen Match Pointja, egy kellemes brit romkomban, a Csavard be, mint Becham!-ben, a John Travoltával való közös hülyülésben, a Párizsból Szeretettelben, vagy Abrams mozifilmes rendezői debütjében, a Mission: Impossible III-ban. Szerintetek illeszkedne egy messzi-messzi galaxisba Mr. Meyers?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.