Hirdetés

Megtalálták a Titánok 3. évadjának Madárijesztőjét

|

A DC-képregények egy közkedvelt gonosztevője tér vissza a képernyőre.

Hirdetés

A Titánok immáron már 3 éve, 2018 óta fut az HBO Max felületén, a soron következő szezon kapcsán pedig a műsor Twitter profilján fedték fel, hogy mely színész alakítja majd a félelem nagymesterét. A Warner és a DC még tavaly augusztusban osztotta meg, hogy a harmadik évadhoz Madárijesztő mellett Red Hood és Barbara Gordon is csatlakozni fog.

Hirdetés

A rettegett DC gonosztevőt, polgári nevén Jonathan Crane-t pedig nem más formálja majd meg a Titánokban, mint Vincent Kartheiser. A rutinos színészt a nézők többsége a Mad Men - Reklámőrültek című AMC sorozat Pete Campbelljeként ismerhetik, de az ínyencebbek Nick Cassavetes 2006-os életrajzi drámájában, az Alpha Dogban is találkozhattak vele.

A színész a figura egy olyan inkarnációját fogja alakítani, aki a sorozat cselekményének idején az Arkham Elmegyógyintézetben van elzárva a külvilágtól. Ugyan Crane karakterét valószínűleg még azoknak sem kell bemutatni, akik kevésbé járatosak a DC világában, de fontos tudni a Madárijesztőről, hogy maga által készített mérgekkel, mérgesgázokkal hívja elő, és használja ki ellenlábasainak legmélyebb félelmeit. A figurát korábban Cillian Murphy is életre keltette a Christopher Nolan-féle A sötét lovag-szériában, de a Batman: Arkham videójátékokban is találkozhattunk a karakter remekül sikerült adaptációjával.

A Titánok 3. évadja július 15-én debütál az HBO Max felületén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.