Hirdetés

Megtalálták az új Lara Croftot!

|

Bejelentették az új Lara Croftot, viszont nem éppen az lett a kiválasztott, akit sokan reméltek, vagy éppen akitől sokan tartottak.

Hirdetés

Eddig mindenki annyira biztos volt a dolgában, hogy szinte már csak a hivatalos megerősítést várták, amiben bejelentik, a Star Wars új tehetsége, Daisy Ridley lesz Lara croft.

Hirdetés

Nos, mindenki tévedett, mert a The Hollywood Reporter szerint Alicia Vikander (The Danish Girl, Ex Machina) aláírt a Tomb Raider főszerepére, ők pedig a legmegbízhatóbb források közé tartoznak, szóval nem valószínű, hogy átverésről van szó.

Az új Tomb Raider filmet Roar Uthaug (The Wave) fogja rendezni Geneva Robertson-Dworet forgatókönyvéből, aki amúgy a Transformers 5. részét is írja. (Oké, ez utóbbi igazából annyira nem jó információ.) Az 1997-es játéknak épp nagyon jól megy megint, mert a 2013-as újraindítása óta újra felkerült az eladási listák élére. Sajnos a korábbi filmek a rossz adaptációk táborát gyarapítják, egyik sem volt kiemelkedő élmény, de Angelina Jolie-val a főszerepben azért 432 milliót így is összekalapoltak, talán majd az új filmek megismétlik a játék sikerét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.