Hirdetés

Megtalálták az új Star Trek sorozat showrunnerjét

|

Hirdetés

Még novemberben a CBS amerikai tévé csatorna bejelentette, hogy a Star Trek 50. szülinapja alkalmából készítenek egy vadiúj sorozatot a híres szériához, ami előreláthatólag 2017 januárjában debütálna. (A film mellett persze.) A gépezet pedig beindult, hisz metalálták a showrunnert, Bryan Fuller személyében. Pályafutását íróként kezdte a Star Trek: Deep Space Nine és a Voyager sorozatoknál, egy abszolút veterán Star Trekes emberről van szó, aki mellesleg olyan zseniális sorozatot tett le az asztalra az utóbbi időben, mint a Hannibal. Jelenleg két Pilotot is fejleszt, két másik csatornánk: a sokak által már nagyon várt Neil Gaiman fantasy, az American Gods és egy antalógia, ami Steven Spielberg segítségével készül, az Amazing Stories. Ha valamilyen csoda folytán mindhárom projekt évadberendelést kapna a csatornáktól, akkor sem kell félni, mert a showrunner a kreatív irányvonalat határozza meg és nem kell a napi munkában részt vennie, megoldható a dolog, de azért el kell ismerni, hogy a három széria necces lesz együtt.

bryan-fuller
Executive producerként csatlakozik még Alex Kurtzman, aki az új filmeknél producerkedett és J.J. Abrams is beszáll majd valamilyen szinten. Engem eléggé feldobott a hír, ti várjátok már a sorozatot? Vagy maradjanak inkább a filmeknél?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.