Hirdetés

Megtalálták Grumpy Cat hangját

|

A népszerű megmondós macsek saját, élőszereplős tévéfilmet kap és már azt is tudjuk, hogy ki fogja adni a szinkronhangját, ugyanis Grumpy beszélni is fog.

Hirdetés

Jelenleg két film is készül a közkedvelt örökké morcos mémcicáról, Grumpy Catről (eredetileg Tardar Sauce a neve), most éppen arról van szó, amelyet a Lifetime rendelt be: ez a Grumpy Cats Worst Christmas Ever (~Grumpy macska legrosszabb karácsonya) címre hallgat és külföldön már novemberben bemutatkozik, valószínűleg letarolva a karácsonyi szezont. A sztori szerint (merthogy ilyesmi is van) egy 12 éves lány, Chrystal (Megan Charpentier) összetalálkozik egy különleges macskával és kiderül, hogy ő az egyetlen, aki érti, hogy mit beszél a sajátos stílusú állat. A közelmúltban megtudtuk, hogy Grumpy hangját Aubrey Plaza (Scott Pilgrim a világ ellen, Városfejlesztési osztály, Kamatylista) szolgáltatja majd, fent láthatjátok a film első fotóját, a rendezést Tim Hill (Spongyabob Kockanadrág, Spongyabob - A mozifilm, Alvin és a mókusok, Garfield 2) és Jeff Morris (Mit műveltél?) vállalták. A folytatásban azt is elolvashatjátok, hogy mi a helyzet a másik Grumpy projekttel.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.