Hirdetés

Megtalálták Mike Tyson megformálóját a Hulu sorozatához

|

A Holdfény színésze fog belebújni a legendás, ámde botrányoktól sem mentes ökölvívó bőrébe.

Hirdetés

A Hulu csatornája készít sorozatot az 1985 és 2005 között aktív ikonikus bokszolóról, Mike Tysonról, a Variety értesüléseinek hála pedig már azt is tudjuk, hogy ki nyerte meg az Iron Mike címre keresztelt sorozat főszerepét.

Hirdetés

A 2016-os, 3 Oscar-díjat is bezsebelő Holdfény színészét, Trevante Rhodes-ot láthatjuk majd a kőkemény ökölvívó szerepében, egyúttal produceri feladatokat is ellát majd a színész a projekt kapcsán. A sorozat az ökölvívó vad és rendkívül megosztó karrierjébe, azzal együtt pedig életébe igyekszik majd bepillantást adni a nézőknek. A Hulu 8 epizódot rendelt be a szériából, a munkálatok pedig az év későbbi szakaszában kezdődnek meg.

A projekt egyébként a szintén Oscar-győztes Én, Tonyja életrajzi sportdráma kreatív csapatát rántja össze, ugyanis a film írója, Steven Rogers az Iron Mike megalkotója, egyúttal egyik producere is. A Margot Robbie fémjelezte alkotás rendezője, Craig Gillespie vezényeli majd a forgatásokat, míg a showrunner Karin Gist lesz, akinek a nevéhez a Csajok, a Gátlástalanok vagy épp a Bosszú című sorozatok fűződnek.

Mike Tyson maga azonban semmilyen formában nem vesz részt a készülő szériában, sőt, teljességgel elhatárolódik attól. A beleegyezése nélkül készülő projektre a "tone-deaf" kifejezést használta egy korábbi Instagram-posztban (ami azóta már nem elérhető az oldalon), szerinte ugyanis a Hulu sorozata szándékosan félre akar vezetni az életével kapcsolatban, egyúttal kulturális feszültségeket is próbálnak kelteni azzal. A bokszoló szerint mi sem bizonyítja jobban a cég kapzsiságát és tiszteletlenségét, minthogy a fekete közösség számára kifejezetten fontos Black History Month során jelentették be a sorozatot.

Tyson továbbá, válaszul minderre, egy saját széria elkészítésébe is belekezdett, méghozzá Jamie Foxx-szal a főszerepben, és ha minden igaz, Antoine Fuquát és Martin Scorsesét is megnyerte a projektre. Meglátjuk, hogy végül valóban elkészül-e saját, mindenképp ambiciózusnak hangzó projektje. A Hulut mindenesetre nem tántorította el az elmúlt években reaktiválódott sportoló kifakadása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.