Hirdetés

Megtalálták Pókember új nagynénijét?

|

Hirdetés

Azzal, hogy a Marvel és a Sony végre megtalálta Tom Holland személyében az új Pókembert, a karakter körüli kérdőjelek egy csapásra megszűntek, ugyanakkor mindannyian tudjuk, hogy minden vég egyben valaminek a kezdete is. Mielőtt azonban elkezdődhetne bármiféle diskurzus a 2017-től érkező, különálló Pókember filmekben felbukkanó gonoszokkal kapcsolatban, a Marvel először May néni szerepét szeretné kipipálni. A Variety értesülései szerint a stúdiópáros az idén 51. életévét betöltő Marisa Tomei (A hatalom árnyékában; Őrült, dilis, szerelem; A pankrátor) színésznőt szemelte ki, akit állítólag a múlt héten már egy szerződéssel is megkínáltak. A Marvel azért szeretne mihamarabb pontot tenni a May néni-ügy végére, mivel Pókemberrel/Peter Parkerrel együtt több filmre terveznek velük, és ezért nem árt jó előre kialakítani a színészek menetrendjét. [caption id="attachment_56011" align="alignnone" width="300"]

Marisa Tomei
Marisa Tomei[/caption] Az már Tom Holland kiválasztásakor kitudódott, hogy az új Pókember filmek, melyekből jelen állás szerint három fog érkezni, Peter Parker gimis éveire fognak koncentrálni. May néni mellett így valószínűleg még Mary Jane Watson és Gwen Stacy megformálóira keresik az alanyokat, illetve ezen elv mentén a gimi nagymenője, Flash Thompson is visszatérő karakter lehet majd. A Tom Holland-féle Pókember először a jövőre érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúban fog felbukkanni, amiben akár May néni is tiszteletét teheti, ha a következő hetekben sikerül megállapodni Marisa Tomei-jel. Az új, fiatal Pókember első önálló filmje pedig 2017. július 28-án fog megérkezni a mozikba, ami ugyebár végre nem eredettörténet lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.