Hirdetés

Megtalálták Ruby Rose utódját Batwoman szerepében

|

Fekete, biszexuális színésznő ölti magára a denevérjelmezt.

Hirdetés

Ruby Rose egyetlen évad után kiszállt a Batwomanből, amellyel együtt azt is bejelentette a CW és a Warner, hogy nemcsak egy második évadra, de annál hosszabb távra terveznek a karakterrel, és valamikor az elkövetkezendő hónapokban bemutatják majd az új, az LMBTQ-közösségből jött színésznőt. Az utódkeresés nem tartott sokáig, Javicia Leslie személyében máris megtalálták a folytatás címszereplőjét.

Hirdetés

A fekete színésznő elsősorban a Családi biznisz és az Isten belájkolt című, nem túl hosszú pályafutású sorozatokból lehet ismerős, aki a korábbi híresztelésnek megfelelően egy teljesen új karakterként fogja magára ölteni a jelmezt, ahelyett, hogy Kate Kane megüresedett szerepére kerestek volna új színészt. Az általa megformált Ryan Wilder a hivatalos leírás szerint egyáltalán nem hasonlít a denevérjelmez korábbi viselőjére, cserébe egy kedves, de zűrös figura, aki nyomában a gothami rendőrséggel évekig drogcsempész volt, mestertolvaj és akár csupasz kézzel is képes gyilkolni. Nem mellékesen nyíltan leszbikus.

Leslie az alábbiak szerint nyilatkozott a folytatás címszerepéről:

Hihetetlenül büszke vagyok, amiért én lehetek az első fekete színésznő, aki eljátszhatja Batwoman ikonikus szerepét a képernyőkön, és biszexuális nőként nagy megtiszteltetés, hogy csatlakozhattam ehhez a formabontó sorozathoz, ami oly úttörőnek bizonyult az LGBTQ+ közösség számára.

Az augusztus 22-én megrendezésre kerülő DC FanDome során minden bizonnyal még többet megtudhatunk majd a Batwoman új irányáról, ami a tervek szerint várhatóan januárban tér vissza a képernyőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.