Hirdetés

Megtalálták a Szemfényvesztők 3 rendezőjét

|

Hirdetés

Tartozunk még nektek a hírrel, miszerint a Lionsgate már a korábban megerősített Szemfényvesztők 3-hoz is talált egy rendezőt, méghozzá olyasvalakit, akiről már tudják, mire számíthatnak tőle. A következő Szemfényvesztők részt ugyanis a Variety értesülései alapján nem más fogja ledirigálni, mint a hazánkban június kilencedikén debütáló Szemfényvesztők 2-t jegyző Jon M. Chu, aki korábban többek között a G.I. Joe - Megtorlást és a Step Up 3D-t hozta össze.

now-you-see-me-2-image-jesse-eisenberg
Egyelőre nem tudni, hogy a Szemfényvesztők 3 miről fog szólni és ki fog visszatérni a második felvonás szereplői (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan, Daniel Radcliffe, Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Michael Caine) közül, de aki a négy lovasra fogadna (esetleg Harry Potterrel kiegészülve), az jó eséllyel nyerne is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.