Hirdetés

Megtalálták volna Indiana Jones utódját?

|

Egy az ötödik részben felbukkanó karakter veheti át az ostort Harrison Fordtól.

Hirdetés

Tegyék fel a kezüket azok, akik szintén öregnek érzik magukat a következő mondat után: Harrison Ford 40 éve bújt először az ikonikus kincsvadász, Indiana Jones bőrébe. Bár a franchise ötödik fejezete továbbra is sínen van - viszont vajmi kevés információ került róla napvilágra idáig -, de tagadhatatlan a tény, hogy Harrison Ford lassan sajnos végleg kiöregszik a szerepből.

Hirdetés

A The Daily Mail számolt be a napokban egy pletykáról, melyet egyenesen Kathleen Kennedytől származtatnak, aki ugyebár a Disney berkein belül a Lucasfilm égisze alatt fejlesztett projektekért felelős. Kennedy állítólag "nagy, merész" változtatásokat akar megvalósítani az ötödik részben, melynek forgatásán többen is arról pusmognak, hogy a franchise-ban ezzel a fejezettel bemutatkozó Phoebe Waller-Bridge örökölheti meg a legendás ostort Fordtól.

Egyelőre hivatalos forrásból nem erősítették meg a pletykát, mindenesetre a Disney mostani trendjei teljesen egybevágnának ezzel a húzással, melynek végén egy női főszereplővel folytatnák a franchise-t. Azért abban nem lennénk biztosak, hogy amikor a 2008-as negyedik rész végén Ford kiveszi Shia LaBeouf kezéből a kalapját, akkor azt nem csupán az elkerülhetetlen elodázásnak szánták a készítők. Hiába, 13 év alatt tényleg sokat tud változni a világ.

Ti kivel tudnátok elképzelni a franchise jövőjét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.