Hirdetés

Megtekinthető Bicskey Lukács utolsó filmje

|

Az Isten veled... Artúr hét évvel a színész halála után vált elérhetővé.

Hirdetés

Bicskey Lukács színész, akit sokan az Argo 1-2 című filmekből ismernek, hét évvel ezelőtt hunyt el. A halála előtt elkészült utolsó nagyobb projektje az Argo 2 volt, de mint kiderült, volt még egy film (pontosabban egy rövidfilm), amelyben szerepet vállalt és amelynek munkálatai akkor, halálakor még nem fejeződtek be. Ez volt az Isten veled...Artúr című film. 

Hirdetés

A 210 ezer forintos gyártási költségvetésből készült film egy fiatalemberről, Artúrról szól, aki azon van, hogy megtalálja helyét a világban, viszont úgy érzi, ezt egyre nehezebb és nehezebb abszolválnia. Életén egy különös találkozás vesz hatalmas fordulatot. A film egyik különlegessége, egyben a sors furcsasága, hogy Bicskey Lukács egy angyalt formál meg benne. A szűk fél órás kisfilmet most meg lehet nézni a YouTube-on, ahol az In Ferus Film stúdió ingyenesen elérhetővé tette. 

A filmet Galkó Kata rendezte Szalay Álmos forgatókönyvéből, Bicskey Lukácson kívül pedig láthatjuk benne Pásztor Erzsit, Kálid Artúrt, valamint Szitás Balázst is. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.